KR Tempo

Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Το Μεταπτυχιακό Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με το «Φουγάρο», παρουσιάζουν στο Ναύπλιο το Διήμερο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου: «Μη μου τις κούκλες τάραττε».

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Μάθηση» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, μεταπτυχιακοί κουκλοπαίχτες θα μας γνωρίσουν τις όλο φτιαγμένες κούκλες τους. Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 26 και 27 Ιουνίου (ώρες 6.00 μ.μ. – 9.00 το βράδυ), στον πολυχώρο «Φουγάρο», στο Ναύπλιο.

«Αχ κουνελάκι…» μην ανησυχείς, ήρθε η ώρα να πεις σε αυτήν την «Χάρτινη Πολιτεία, Φτου Ξελευθερία»! Θα γνωρίσεις και «Το Τοτέμ που ήθελε να ζωντανέψει» και όλοι μαζί θα φύγουμε για «Μια βόλτα στο φεγγάρι»!

Κούκλες που έχοντας πρόσφατα πάρει τις πρώτες ανάσες ζωής τους θα ξεκινήσουν μαζί σας το ταξίδι τους παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τις 13 κουκλο-ιστορίες τους για παιδιά μικρά και …μεγάλα. Βγαίνοντας απ’ τον φανταστικά πραγματικό κόσμο του «zoom» και ανοίγοντας νέα παράθυρα πραγματικά φανταστικών κόσμων κουκλοθεάτρου, έλα στο Φουγάρο, στο Ναύπλιο, και «Κράτα με να σε κρατώ να σωθούμε στον βυθό». Με προσοχή γιατί τα «Τα παιχνίδια…του Νου» είναι περίπλοκα κι εξ αιτίας τους «Όλο ξεχνάω…».

Είσοδος ελεύθερη… με μάσκες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο