Δήμοι

Βασίλης Γεώργαρης. Σε νέο και σύγχρονο χώρο το ΚΑΠΗ Σολομού

Η ικανοποίηση των αναγκών των πολιτών δεν είναι μία σταθερή διαδικασία, αλλά αντιθέτως, είναι μια δυναμική διαδικασία στην οποία κάθε αυτοδιοικητικός οφείλει να επανέρχεται διαρκώς, αναζητώντας τρόπους να κάνει καλύτερη τους.

Αυτή η θέση είναι και μία βασική αρχή για τον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων, Βασίλη Γεώργαρη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του και το προσωπικό του Κέντρου, αναζητούν όλο αυτό το διάστημα τρόπους, είτε για να δημιουργήσουν νέες υποδομές, είτε για να βελτιώσουν τις υπάρχουσες. Στο πλαίσιο αυτό, το Δ.Σ. του φορέα αποφάσισε την μεταστέγαση του ΚΑΠΗ Σολομού σε έναν καινούργιο, σύγχρονο, άνετο χώρο που να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

Ο πρόεδρος του Κέντρου, σχολιάζοντας την απόφαση του ΔΣ να προχωρήσει στην μεταστέγαση σημείωσε πως τα ΚΑΠΗ είναι φορείς που προωθούν την κοινωνική δράση και προσφορά των μελών και τα βοηθά να χτίζουν σχέσεις και να συμμετέχουν ενεργά στην δικτύωση της τοπικής κοινωνίας. «Εμείς, είμαστε εδώ για να διευκολύνουμε αυτές τις προσπάθειες, κάτι που είναι εφικτό μόνο μέσα από την διαρκή  ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών» κατέληξε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά εντός 20 ημερών στο email: kkpdimkor@gmail.com ή με φυσική παρουσία στη διεύθυνση του Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων (Αδειμάντου 22α στην Κόρινθος).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο