ΔήμοιΠεριφέρεια

Στην Καλαμάτα η Πανελλήνια Σύνοδος των των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων

Το Δίκτυο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) και ο αρμόδιος Φορέας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, διοργανώνουν την 15η Πανελλήνια Σύνοδο των ΦοΔΣΑ, με θέμα: «Διαχείριση απορριμμάτων. Ζητήματα προσαρμογής το Ευρωπαϊκό κεκτημένο».

Οι εργασίες της συνόδου θα διεξαχθούν στην πόλη της Καλαμάτας, (ξενοδοχείο Elite) το διήμερο 2-4 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, η Σύνοδος διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου, πρώτη ημέρα του συνεδρίου, οι εργασίες θα ξεκινήσουν με τους χαιρετισμούς του Αθ. Βασιλόπουλου (δημάρχου Καλαμάτας), του Παν. Νίκα (Περιφερειάρχη Πελοποννήσου) και του Δημ. Καφαντάρη, (γεν. γραμ. της ΚΕΔΕ), για να ανοίξει η πρώτη ενότητα με τους πρώτους ομιλητές, μεταξύ των οποίων ο Σταύρος Αργειτάκος, πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου, ο οποίος θα αναφερθεί στην διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αι ο Μανώλης Γραφάκος, γεν. γραμ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, ο οποίος θα μιλήσει για την εξέλιξη της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ελλάδα και τις προοπτικές που υπάρχουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο