KR Tempo

Ανεπανάληπτη συναυλία στο θέατρο «Παντελής Ζερβός» από τη Φιλαρμονική Λουτρακίου

Με μία εξαιρετική συναυλία, που συγκέντρωσε περισσότερα από 1.200 άτομα στο Πάρκο Δεξαμενής, όπου βρίσκεται το νέο θέατρο «Παντελής Ζερβός», η Φιλαρμονική Λουτρακίου έδωσε συνέχεια στις εκδηλώσεις του Loutraki Festival 2023.

Στις σκάλες, στους διαδρόμους, στον περιβάλλοντα χώρο θεάτρου, αλλά και διασκορπισμένοι στην ύπαιθρο του πάρκου, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Ένα υπερθέαμα, μια ακόμα πρωτότυπη παραγωγή του Φεστιβάλ Λουτρακίου, με Λουτρακιώτες συντελεστές, σε πολύ υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο.

Η εξαιρετική απόδοση της Φιλαρμονικής, Λουτρακίου, οι πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, οι 60 και πλέον μουσικοί του μουσικού σώματος, οι προβολές στην πλάτη του θεάτρου, ο εντυπωσιακός φωτισμός, ο μοναδικός Βασίλης Πιερρακέας και ο ένας και μοναδικός Αλέξης Κωστάλας αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της συναυλίας! Και εκτός αυτών, ο παλμός που έδωσε το πολυάριθμο κοινό, συμμετέχοντας ενεργά, χειροκροτώντας και τραγουδώντας το ρεπερτόριο της βραδιάς.   Μια απολαυστική βραδιά που η απήχηση της ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

Τα εύσημα απέδωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, σε όλους τους συντελεστές, δηλώντας στην έναρξη της συναυλία πως το θέατρο των 810 θέσεων αποδεικνύεται μικρό για να χωρέσει τη Φιλαρμονική. Φυσικά για μια ακόμα φορά ευχαρίστησε τον Αλέξη Κωστάλα που αποτελεί πλέον ένας από τους βασικούς συνεργάτες του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο