Περιφέρεια

Συμβάσεις τριών έργων στην Κορινθία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παν. Νίκας

Τις συμβάσεις τριών έργων στην Κορινθία, συνολικού προϋπολογισμού 855.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο.

Παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Κορινθίας Αθηνά Κόρκα και Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Χάρη Βυτινιώτη, ο κ. Νίκας υπέγραψε τα εργολαβικά συμφωνητικά για τα έργα:

  • Αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο στην πυρόπληκτη περιοχή του Σχίνου, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ η δαπάνη του οποίου μετά τον σχετικό διαγωνισμό θα ανέλθει σε 485.474 ευρώ.
  • Βελτίωση των προσβάσεων στη λίμνη Ηραίου και προς τον αρχαιολογικό χώρο του Ακραίου Ηραίου, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ, με δαπάνη που ανέρχεται μετά τον σχετικό διαγωνισμό σε 57.057 ευρώ.
  • Καθαρισμός πρανών και κοίτης ρεμάτων και χειμάρρων στις περιοχές Κούτσι, Λεόντιο, Αηδόνια και Πετρί του Δήμου Νεμέας, προϋπολογισμού 35.000 ευρώ η δαπάνη των οποίων ανέρχεται τελικά σε 33.250 ευρώ.

Στο μεταξύ, εντολή εκταμίευσης συνολικής πίστωσης 1.194.207 ευρώ προς το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Η σχετική απόφαση αφορά σε δαπάνες που προορίζονται για αποπληρωμή έργων, μελετών και υπηρεσιών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο