ΔήμοιΕπιχειρείν

Διαγωνισμό ανακύκλωσης διοργανώνουν στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» ο ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου και η ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε

Ο ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου σε συνεργασία με την εταιρεία ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε διοργανώνει διαγωνισμό ανακύκλωσης που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της φετινής Έκθεσης Πελοπόννησος EXPO . Με στόχο την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί μια κοινή πρωτοβουλία για την προώθηση της ανακύκλωσης και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 20.00 μ.μ. την επόμενη Κυριακή, 14 Απριλίου στο χώρο της έκθεσης, (περίπτερο 5 –  ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, Κτίριο ΓΕΑ ΑΕ) και θα λάβουν για τη μεγαλύτερη συμμετοχή τους στα ανακυκλώσιμα υλικά (μέταλλο-πλαστικό-γυαλί) μέσω του υπερσύγχρονου «Πολυκέντρου Ανακύκλωσης Υλικών», όπου θα βρίσκεται τοποθετημένο στον εξωτερικό χώρο της Έκθεσης Πελοπόννησος EXPO τα παρακάτω δώρα:

α) Δώρο : 1 Tablet

β) Δώρο : 1 Smartwatch

γ) Δώρο : 1 Action Camera

info

Έναρξη Διαγωνισμού: 10/04/2024 ημέρα Τετάρτη & ώρα 17.00 μ.μ.

Λήξη Διαγωνισμού: 14 Απριλίου ημέρα Κυριακή & ώρα 19.00 μ.μ.

Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινές: 16.00 – 21.00μ.μ.

Σάββατο & Κυριακή: 10.00 π.μ – 21.00 μ.μ

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τους τρόπους συμμετοχής στον Διαγωνισμό θα βρείτε στην ιστοσελίδα: fodsapel.gr,  στο φυλλάδιο (στο περίπτερό μας 5  στην Έκθεση) καθώς επίσης και από τις υπεύθυνες που θα βρίσκονται στο Πολυκέντρο Ανακύκλωσης κατά τη διάρκεια της Έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο