Κορινθία

ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. Συστάσεις στους οδηγούς όσο διαρκούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα (video)

Μέχρι και την Κυριακή, 13 Μαρτίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προβλέπει να διαρκέσει το κύμα κακοκαιρίας που μας πλήττει για μία ακόμα φορά, με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, τον κατά τόπους ισχυρό παγετό και τις κατά τόπους και κατά διαστήματα πυκνές χιονοπτώσεις.

Η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε., διαχειριστής του αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας/Σπάρτης, συμβουλεύει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κινούνται στους δρόμους, ενώ για την καλύτερη ενημέρωση, προτείνει το ακόλουθο βίντεο, με συστάσεις για την ασφαλή οδήγηση στο χιόνι: https://bit.ly/2SSQVNb

Ωστόσο, η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. επισημαίνει πως όσοι αποφασίσουν να κινηθούν, εφόσον διαρκούν τα καιρικά φαινόμενα, θα πρέπει να ενημερωθούν προηγουμένως για την κατάσταση του οδικού δικτύου, τον καιρό και την πρόγνωση του καιρού, ώστε να αποφύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων. Συμβουλεύει δε να κινηθούν μόνο εφόσον είναι απολύτως απαραίτητο και φυσικά, αφού μεριμνήσουν να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και στο ρεζερβουάρ επαρκή ποσότητα καυσίμου.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν στο 1025 ή στο 2710-562.000.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο