KR Sports

Ο προπονητής πλήρωσε τις διαδοχικές απώλειες του ΠΑΣ Κόρινθος στα ντέρμπι

Πληγωμένος έφυγε ο ΠΑΣ Κόρινθος από το γήπεδο του Λεχαίου, μετά την λευκή ισοπαλία 0-0 στην οποία έμεινε η αναμέτρηση με τον Κύψελο Κορίνθου και μετά την απώλεια αυτών των δύο βαθμών, η διοίκηση της «μπάρτσας» απέλυσε τον προπονητή Κώστα Κιάσσο.

«Μετά τον άτυχο σημερινό αγώνα του ΠΑΣ Κόρινθος απέναντι στην ηρωική ομάδα του ΠΑΣ Κύψελος – μια ομάδα που αποτελείται μόνο από Κορίνθιους νεαρούς παίχτες και με budget το 1/5 της ομάδας της Κορίνθου, το Δ/Σ υπό την προεδρία του κ. Αλεξίου Κούγια αποφάσισε ομόφωνα την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Κων/νο Κιάσσο» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης, μία ημέρα μετά το παιχνίδι. Μεγάλο ρόλο στην απόφαση αυτή, σημειώνει η διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος, «αποτέλεσε το γεγονός ότι σε τέσσερα ντέρμπι με τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα (δυο ματς με τον Κύψελο, ένα με τον ΑΟ Λουτρακίου και ένα με τον Πέλοπα Κιάτου), ο ΠΑΣ Κόρινθος, ο οποίος έχει σα μοναδικό στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική, κέρδισε μόνο τη δυσαρέσκεια των χιλιάδων οπαδών του ΠΑΣ Κόρινθος, τόσο για τις κακές εμφανίσεις όσο και για τις κακές επιλογές ως προς τη διάταξη των παιχτών».

Ευγενικά το Δ.Σ. της Κορινθιακής ομάδας, ευχαριστεί δημόσια τον κ. Κιάσσο, ο οποίος, καταλήγει η ανακοίνωση, «ανεξαρτήτως των άτυχων αποτελεσμάτων, ανέλαβε την ιστορική μας ομάδα χωρίς έστω έναν ποδοσφαιριστή και χωρίς όργανα προπονήσεως ξεκινώντας από το μηδέν και φτάνοντας σήμερα στην πρώτη θέση, με 4 βαθμούς από τον δεύτερο και 6 από τον τρίτο».

Ανώτερος αλλά «άσφαιρος»

Στον αγωνιστικό χώρο τώρα του γηπέδου Λεχαίου, ο ΠΑΣ Κόρινθος ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, σπατάλησε σωρεία ευκαιριών με σημαντικότερες μία του Χαρτσιά και δύο του Μυργιώτη, αλλά δεν πέτυχε τον στόχο, που ήταν η νίκη και μόνο. Χάθηκαν 2 βαθμοί που όμως δεν στοίχισαν τελικά στην «μπάρτσα» αφού αύξησε την διαφορά στο +4 από τον δεύτερο ΑΟ Λουτράκι, ο οποίος ηττήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους.

Μια μεγάλη επέμβαση του Πέτρου Νταση, τερματοφύλακα του Κύψελου, στο 2ο ημίχρονο τον ανέδειξε σε πρόσωπο του αγώνα. Ο Κύψελος έπαιξε και με 9 παίκτες, από το 70’ και ύστερα, μετά τις αποβολές των Αμπαδιωτάκη και Ποτήρη.

Τίμησαν τον Θαν. Τσαμουράνη

Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος ενός παιχνιδιού με ενδιαφέρον για τους φιλάθλους της Κορίνθου, σε κλίμα πανηγυρικό τιμήθηκε από τον Κύψελο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θανάσης Τζαμουράνης, που βρέθηκε με τα εγγονάκια του στο γήπεδο και παρέλαβε την πλακέτα. Δέχθηκε συγχαρητήρια και ευχές και από τις δύο ομάδες που αγωνίστηκαν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Στο τέλος του παιχνιδιού, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος Αλέξης Κούγιας συνεχάρη προσωπικά έναν προς έναν τους παίκτες του Κύψελου. Όσο για την ομάδα του Συνοικισμού, χαίρεται γιατί μάζεψε αρκετά χρήματα προκειμένου να στηρίξει το ιατρείο του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο