Περιφέρεια

Τα «θηρία» της Περιφέρειας έρχονται να καθαρίσουν δρόμους και δασικές εκτάσεις

Παραδόθηκαν στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες, παρουσία των χωρικών αντιπεριφερειαρχών, από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα τα ισάριθμα υπερσύγχρονα βαρέος τύπου τρακτέρ, εξοπλισμένα με καταστροφείς.

«Τα πέντε αυτά τρακτέρ διατίθενται από ένα σε κάθε Π.Ε. προκειμένου να συμβάλουν στον καθαρισμό φυτικής γης, από δρόμους, οικόπεδα, δασικούς δρόμους» παρατήρησε ο περιφερειάρχης Παν. Νίκας, προσθέτοντας ότι τα μηχανήματα αυτά, η προμήθεια των οποίων έγινε μέσω διαγωνισμού, με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ, θα απασχολούνται σε μόνιμη βάση για τον πιο πάνω σκοπό.

«Βελτιώνουμε τον εξοπλισμό ώστε να διευκολύνουμε τους εργαζόμενους στο έργο τους και ταυτόχρονα να συμβάλουμε στην παραγωγή ουσιαστικού έργου, καθώς τα μηχανήματα αυτά θα συνδράμουν και την Πολιτική Προστασία» σημείωσε ο περιφερειάρχης. Στην παράδοση ήταν η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, καθώς και οι υπόλοιποι αντιπεριφερειάρχες, όπως προαναφέραμε (Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός, Λακωνίας Νίκωνας Τζινιέρης και Μεσσηνίας Βασίλης Καπέλιος), καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο