Πολιτική

Από τη Νεμέα στην Κόρινθο και στο εμπορικό πάρκο ο Στέφανος Κασελάκης

Για δεύτερη φορά, σε διάστημα ενός μηνός, βρέθηκε στην Κόρινθο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασελάκης, αλλά απαλλαγμένος από την πίεση των αυτοδιοικητικών εκλογών, αυτή την φορά ήταν σαφώς πιο άνετος και έδωσε έμφαση σε συνάντηση με αγρότες και στην επίσκεψη της Νεμέας.

Την προηγούμενη φορά επισκέφτηκε το κέντρο της Κορίνθου, στηρίζοντας τον Μανώλη Μάκαρη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή την φορά, βρέθηκε σε ένα άλλο σημείο της Κορίνθου, στην δυτική είσοδο και στο εμπορικό πάρκο, όπου συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματός του και με την εύνοια του καλού καιρού, σε κόντρα των προβλέψεων της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, συνάντησε πολίτες που το μεσημέρι του Σαββάτου βρίσκονταν εκεί για αγορές ή για έναν καφέ. Φορώντας ένα μακό μπλουζάκι μαύρου χρώματος, αλλά και το χαμόγελο που τον διακρίνει, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε σε πολλά σημεία, κουβέντιασε με πολίτες, δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Ο Στέφανος Κασελάκης κατέθεσε λίγα λουλούδια στο σημείο που έχει δημιουργηθεί, στη μνήμη των εργαζόμενων της Σωληνουργείας Κορίνθου που έχασαν την ζωή τους στην έκρηξη που είχε συμβεί στις τότε εγκαταστάσεις της, τον Απρίλιο του 2003. Τα θύματα της έκρηξης οι Σωτήρης Βορινιώτης 56 ετών, Παύλος Γιάννου 45 ετών, Χρήστος Κυριλής 42 ετών, Κωνσταντίνος Αθανασίου 40 ετών, Κωσταντίνος Σπυρίδου 32 ετών και Ευάγγελος Πουλής 42 ετών.

Ξεκινώντας από τη Νεμέα

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε βρεθεί στη Νεμέα, ξεκινώντας από τους αρχαιολογικός χώρος της περιοχής, για να ενημερωθεί σχετικά με τις προτάσεις για την τουριστική και αναπτυξιακή αξιοποίηση των σημείων αυτών. Ακολούθησε επίσκεψη στα οινοποιεία του Γκόφα και του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας, ενώ κατόπιν βρέθηκε και σε αμπελώνες που υπέστησαν ζημιές από τις καιρικές συνθήκες το περασμένο καλοκαίρι. Για τις ζημιές αυτές συζήτησε με εκπροσώπους των αγροτών (Αγροτικού Συλλόγου, Συνεταιρισμού, Συνδέσμου Οινοποιών, ΟΠΕΚΕΠΕ κ.α.).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο