Πολιτική

Στη Μεσσηνία ο Χρ. Δήμας για τον εκλογικό αγώνα της Νέας Δημοκρατίας

Στη Μεσσηνία ως επικεφαλής κλιμάκιου της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο υφυπουργός Πολιτισμού και βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας.

Στο κλιμάκιο μετείχαν επίσης ο βουλευτής Επικρατείας Γιώργος Σταμάτης, ο γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικής του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Χριστόπουλος, καθώς και μέλη των τοπικών οργανώσεων του κόμματος στην περιοχή. Τα μέλη του κλιμακίου, μαζί με τον Χρ. Δήμα, επισκέφτηκαν αρχικά την Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους και τα Φιλιατρά, όπου συζήτησαν σε κεντρικούς δρόμους και καταστήματα εστίασης με πολίτες, αγρότες, εμπόρους και επιχειρηματικούς φορείς για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών, μίλησαν για το κυβερνητικό έργο και αντάλλαξαν απόψεις για διαφορά ζητήματα της καθημερινότητας και για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Στα Φιλιατρά, συναντήθηκαν ακόμα με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Τριφυλίας, όπου ειδικότερα συζήτησαν για την αναπτυξιακή δυναμική της ευρύτερης περιοχής.

Αργότερα βρέθηκαν στην Καλαμάτα και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία μελών της Δημοτικής Αρχής και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου. Συζήτησαν για τις προοπτικές της πόλης της πόλης του, την πολιτιστική δραστηριότητα αλλά και για τον σχεδιασμό έργων και δράσεων που υλοποιεί ή διεκδικεί ο Δήμος. Στο Δημαρχείο ο κ. Δήμας, συναντήθηκε επίσης με το Δ.Σ, στελέχη, συμβούλους και μέλη της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας «Φαρίς». Πρόκειται για τον επίσημο φορέα πολιτικής του Δήμου στον άξονα του πολιτισμού και της κοινωνικής πολιτικής.

«Την Κυριακή στέλνουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα νίκης για τη Νέα Δημοκρατία. Για να συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, για να κάνουμε ακόμα πιο σταθερά βήματα μπροστά και ακόμα πιο κοντά στην Ευρώπη» αν έφερε από την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ο Χρ. Δήμας. «Θέλουμε η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της Ευρώπης» συνέχισε, θυμίζοντάς πως η πατρίδα μας «έχει ανακτήσει την αξιοπιστία της, έχει μπει για τα καλά στον δρόμο της ανάπτυξης και προσπαθεί κάθε μέρα να συγκλίνει όλο και πιο πολύ με την Ευρώπη σε όλους τους τομείς».

Καταλήγοντας, ο Κορίνθιος πολιτικός τόνισε πως το διακύβευμα των Ευρωεκλογών «είναι πολύ σημαντικό για την χώρα για τη ζωή μας και για το μέλλον μας» και με αυτά απεύθυνε προσκλητήριο συμμετοχής σε αυτή την εκλογική μάχη, «για να κάνουμε όλοι μαζί τη φωνή της Ελλάδας να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά» κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο