Κορινθία

Ημερίδα για την πρόληψη καρκίνου την Τετάρτη στη Νεμέα

Με θέμα την πρόληψη του καρκίνου, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη, 22 Μαΐου και ώρα 6:00 μ.μ., στη Νεμέα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου, ενημερωτική ημερίδα για όλους τους πολίτες.

Την ημερίδα διοργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Νεμέας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νεμέας. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς των διοργανωτών και των επισήμων, καθώς και την εισήγηση του συντονιστή Χρυσοβαλάντη Μέλλου, αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας.

Θα ακολουθήσουν οι εισηγήσεις:

  • Στις 6:30 μ.μ. ο Γιώργος Σίνος, γενικός χειρουργός με ειδικότητα στην χειρουργική ογκολογία θα μιλήσει για τις μορφές του καρκίνου, την αναγνώριση αυτού και τις μεθόδους αντιμετώπισης.
  • Στις 7:00 μ.μ. η Κυριακή Μυστακίδου Γκίνη, καθηγήτρια ανακουφιστικής αγωγής στην ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ και πρόεδρος του ιδρύματος Τζένη Καρέζη, θα αναπτύξει το θέμα της διαδικτυακά: «η ανακουφιστική φροντίδα στη χώρα μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο