Δήμοι

Υπογραφή σύμβασης για το έργο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου

Ύστερα από πολυετείς αγώνες, πολυάριθμα εμπόδια και σύνθετα γραφειοκρατικά εμπόδια, υπεγράφη από τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της αναδόχου εταιρείας «ΖΙΤΑΚΑΤ» Α.Τ.Ε.Β.Ε. ΔιονύσΗ Ζαφειρόπουλο, η Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου ανάπλασης της χερσαίας ζώνης του λιμένος Λουτρακίου (α’ φάση), συνολικού προϋπολογισμού 4.140.944 €.

Η υπογραφή της Σύμβασης πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας Κωνσταντίνου Δήμου, του αρμόδιου υπαλλήλου Γιάννη Σπινάρη και των στελεχών της εταιρείας ΖΙΤΑΚΑΤ Α.Τ.Ε.Β.Ε.. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους μέσω του Π.Δ.Ε., μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014 – 2020»

Για μια νέα εποχή που ξεκινάει για το παραλιακό μέτωπο Λουτρακίου έκανε λόγο ο Δήμαρχος Γ. Γκιώνης, μιλώντας ακόμα για ένα έργο πνοής που αποτέλεσε όραμα της δημοτικής αρχής και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας, από το 2015. «Ένα έργο που παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά και πλέον, η παραλιακή ζώνη θα αποτελέσει έναν σύγχρονο και ελκυστικό πόλο αναψυχής με αναβαθμισμένους, λειτουργικούς και υπαίθριους χώρους, με ενίσχυση της παρουσίας του στοιχείου του νερού» υπογράμμισε ο Γιώργος Γκιώνης. Η υλοποίηση του έργου, κατέληξε ο Δήμαρχος, «θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της παραλιακής ζώνης και θα αναδείξει το Λουτράκι σε τουριστικό πόλο έλξης για τους δημότες και τους επισκέπτες του».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο