KR Sports

Φιλικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό στα Εξαμίλια από τους Celebrities Κορίνθου

Φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, θα διεξαχθεί το πρωί της αυριανής Κυριακής, 28 Νοεμβρίου στο γήπεδο των Εξαμιλίων με σκοπό να συγκεντρώσει σχολικό υλικό για το Δημοτικό – Νηπιαγωγείο σχολείο Εξαμιλίων.

Τον ποδοσφαιρικό αγώνα διοργανώνουν οι Celebrities Κορίνθου, που θα υποδεχθούν την ομάδα Επίλεκτων Φίλων, στην οποία αγωνίζονται σπουδαίοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Οι Celebrities Κορίνθου εκτός από τις αθλητικές δραστηριότητες, ασχολείται και με Κοινωνικές Δράσεις. Μία από αυτές είναι και η παρούσα, με την οποία έχει στόχο να συγκεντρώσει σχολικό υλικό για τα παραπάνω σχολεία. Ευελπιστούν δε, πως σε αυτήν την πρωτοβουλία θα βοηθήσουν και μερικοί σημαντικοί παίκτες από το παρελθόν του Ελληνικού Πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Έτσι λοιπόν, στο γήπεδο των Εξαμιλίων αναμένεται να δούμε παλιές δόξες του ποδοσφαίρου, όπως οι Χρήστος Αρδίζογλου (ΑΕΚ), Γιωργος Γονιός (ΠΑΟ), Νίκος Βαμβακούλας (ΟΣΦΠ), Σίνισα Γκόγιτς (ΟΣΦΠ), Μιχάλης Καψής (ΑΕΚ/ΟΣΦΠ), Κλεάνθης Νικολαΐδης (Πανιώνιος). «Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν σε αυτήν την πρωτοβουλία των Παλαιμάχων μπορούν την ημέρα του αγώνα να τα φέρουν στο γήπεδο» αναφέρει ανακοίνωση των διοργανωτών, ενώ ευχαριστεί την ομάδα των Επίλεκτων και την διοίκηση που δέχτηκαν την πρόσκληση να συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο