KR Tempo

Από το Σχίνο ξεκινά απόψε το Loutraki Festival με 13 ημέρες γεμάτες μουσική παντού και για όλους

Με την συναυλία αλληλεγγύης για τη φωτιά στα Γεράνεια, απόψε στις 9:00 μ.μ. στον Σχίνο, ξεκινά το Loutraki Festival 2021, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τις 13 Αυγούστου συγκεντρώνοντας στις εκδηλώσεις του μερικούς από τους πιο αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες.

Δεκατρείς ημέρες της διοργάνωσης, γεμάτες με επιλογές από διάφορα είδη μουσικής, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θεατές, προβλέπονται συναρπαστικές. Εκδηλώσεις διοργανώνονται σε όλο  τον Δήμο, όπου θα δούμε να εμφανίζονται ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Γιώτα Νέγκα, η Γεωργία Νταγάκη, οι The Final Act feat και ο Χρήστος Νινιός. Θα ζήσουμε στιγμές ροκ, με το Rock Festival στους Αγίους Θεοδώρους, αλλά και πιο ήρεμες, με το Blues Festival στα πανέμορφα Πίσια. Φυσικά η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Φιλαρμονικής Λουτρακίου στο πλαίσιο του Opus Festival, που συμμετέχει στο πρόγραμμα του φεστιβάλ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, με μία παράσταση πανηγυρική, για να γιορτάσει με λαμπρότητα τα 60 χρόνια της.

Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δημος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής και του αρχιμουσικού Πελοπίδα Μαυρόπουλου.

Το πρόγραμμα

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν όπως προαναφέραμε απόψε, με την συναυλία αλληλεγγύης για τη φωτιά στα Γεράνεια. Συμμετέχουν οι Μάρω Μαρκέλου, Χρήστος Νινιός, Γιώργος Μίχας, Γιάννης Τσελώνης, Αντώνης Αγγελίδης, South N Blues, Lobsters Band & Guests. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Cariocas Beach Bar, στον Σχίνο και θα ξεκινήσει στις 9:00 το βράδυ.

Εισιτήριο: 10 € (ενήλικες), 5 € (12-18 ετών), Δωρεάν για κάτω των 12 ετών. Να αναφέρουμε ότι τα έσοδα των εισιτηρίων του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σχίνου Κορινθίας «Τα Γεράνεια» θα διατεθούν για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει τις παρακάτω σημαντικές εκδηλώσεις:

  • Τρίτη 3 Αυγούστου: Opus Festival
  • Επετειακή Συναυλία 60 χρόνων Φιλαρμονικής Λουτρακίου. Στο αμφιθέατρο του Ποσειδώνα και ώρα 9:00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.
  • Τετάρτη 4 Αυγούστου: Μίλτος Πασχαλίδης. Στο Γυμνάσιο Λουτρακίου και ώρα 9:00 μ.μ. Εισιτήριο: 15 €
  • Πέμπτη 5 Αυγούστου: Rock Festival. Στους Αγίους Θεοδώρους, πλατεία Σημίτη και ώρα 9:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη (κρατήσεις: 6981063536).
  • Παρασκευή 6 Αυγούστου: Γεωργία Νταγάκη. Στη λίμνη Βουλιαγμένη, στην  Περαχώρα και στο Ypanema, στις 9:30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο (κρατήσεις: 2741091225).
  • Κυριακή 8 Αυγούστου: Αλκίνοος Ιωαννίδης «Electric Solo». Στο Γυμνάσιο Λουτρακίου και ώρα: 9:30 μ.μ. Εισιτήριο: 12 € – Μειωμένο 10 €.
  • Τρίτη 10 Αυγούστου: The Final Act feat. Χρήστος Νινιός. Στους Αγ. Θεοδώρους, στο κέντρο Dinner 72 και ώρα 9.30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο (κρατήσεις: 6981063536 – 2744065619).
  • Πέμπτη 12 Αυγούστου: Γιώτα Νέγκα «Τραγουδώντας την Ευτυχία». Στους Αγ. Θεοδώρους και στο Θέατρο «Νότης Περγιάλης». Ώρα 9.30 μ.μ. με εισιτήριο: 5 €.
  • Παρασκευή 13 Αυγούστου: Blues Festival. Στα Πίσια και ώρα 9:30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο (κρατήσεις: 2744079882).

info

Τα εισιτήρια και τα δελτία εισόδου για τις εκδηλώσεις θα διατίθενται ηλεκτρονικά από την Ticket Services.

Προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά: https://bit.ly/3f2BTOt

Πληροφορίες στο Loutraki Festival: loutrakifestival.com

Για τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο