ΕπιχειρείνΠεριφέρεια

Με Food Stories ξεκίνησε το «ΤΒΕΧ Europe 2023, Peloponnese»

Οι εργασίες του παγκόσμιου συνεδρίου «ΤΒΕΧ Europe 2023, Peloponnese», που διοργανώνει και φιλοξενεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου και στο οποίο συμμετέχουν 360 travel bloggers και εκπρόσωποι των online travel media, από δεκάδες χώρες και τουλάχιστον τρεις ηπείρους, ξεκίνησε ήδη σήμερα το πρωί από την Καλαμάτα.

Το TBEX είναι το μεγαλύτερο συνέδριο και εκδήλωση δικτύωσης για travel bloggers, δημοσιογράφους ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργούς περιεχομένου social media, τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου. Αποτελεί ένα διεθνούς ακτινοβολίας γεγονός, στο οποίο την Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδράμουν το υπουργείο Τουρισμού, ο ΕΟΤ, πολλές άλλες Περιφέρειες καθώς και δήμοι, επιχειρηματικοί, τουριστικοί και ένα πλήθος άλλων φορέων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα από ολόκληρη τη χώρα.

Στόχος του συνεδρίου, που από τις 8 μέχρι και τις 11 Μαΐου, θα εξακτινωθεί από την Καλαμάτα σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, και όχι μόνο, είναι η ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου και του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Στο πλαίσιο του συνεδρίου οι συμμετέχοντες στις εργασίες του έχουν την δυνατότητα να μετάσχουν σε παράλληλες εκδηλώσεις με ταξίδια εξοικείωσης σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς της Πελοποννήσου, καθώς και βραδιές δικτύωσης.

Πέρα από το τετραήμερο, 8 με 11 Μαΐου που θα διαρκέσει το συνέδριο «TBEX Europe 2023, Peloponnese», για τις επόμενες τουλάχιστον 20 ημέρες οι συμμετέχοντες σε αυτό, κυρίως δημιουργοί τουριστικού περιεχομένου και εκπρόσωποι online media, θα διαχυθούν σε ολόκληρο τον Μοριά, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Peloponnese Food Stories

Στο πλαίσιο των εμπειριών εξοικείωσης, στην πλατεία Όθωνος, στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Καλαμάτας προσκάλεσαν τον κόσμο αλλά και τους συνέδρους σε ένα γαστρονομικό φεστιβάλ, ανοιχτό στο κοινό, το οποίο και σηματοδότησε την έναρξη του «ΤΒΕΧ Europe 2023, Peloponnese». Στο «Peloponnese Food Stories», με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος είχε στο πλευρό του καταξιωμένους σεφ, 30 παραγωγούς – τυποποιητές τοπικών προϊόντων και 10 πολιτιστικούς συλλόγους, οι travel bloggers από κάθε γωνιά της Γης, απόλαυσαν τις τοπικές γεύσεις, τις συνταγές, αλλά και τη μοναδικότητα και τη θέρμη της ελληνικής φιλοξενίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο