Επιχειρείν

«Ολυμπία Οδός». Δύο ετήσιες υποτροφίες στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Η «Ολυμπία Οδός», σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών, έχει θεσπίσει δύο ετήσιες υποτροφίες για διάστημα πέντε ετών αξίας 3.000 ευρώ ανά έτος σε φοιτητές και φοιτήτριες των τμημάτων Πολιτικών Μηχανικών και Γεωλογίας.

Με στόχο τη σύνδεση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με το σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής, η Ολυμπία Οδός επενδύει στους νέους, επιβραβεύοντας τις υψηλές αποδόσεις και ενθαρρύνοντάς τους να συνεχίσουν τη σκληρή προσπάθεια για μάθηση και εξέλιξη. Η συμφωνία των υποτροφιών υπογράφηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο συνεργασίας για την Ολυμπία Οδό και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Η Τελετή Απονομής των υποτροφιών «Ολυμπία Οδός» έγινε φέτος για πρώτη χρονιά την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Οι υποτροφίες απονεμήθηκαν σε δύο αριστούχες φοιτήτριες:

  • την Ευαγγελία-Κωνσταντίνα Τουλίτση, η οποία ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές της τον Ιούλιο 2023 και ήταν η πρώτη σε βαθμό διπλώματος φοιτήτρια του Τμήματος που έγινε δεκτή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σχεδιασμός Ανθεκτικών, Βιώσιμων και Ευφυών Υποδομών»
  • και την Ανδριάννα Γαλάτη, προπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Γεωλογίας, η οποία πέτυχε την καλύτερη επίδοση για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Περήφανος για τη σχέση που έχει αναπτύξει η «Ολυμπία Οδός» με το Πανεπιστήμιο Πατρών, μάλιστα από τη δεκαετία του ’90, με αφορμή την κατασκευή της Γέφυρας Ρίου –Αντιρρίου και στη συνέχεια του αυτοκινητόδρομου της της Κορίνθου – Πατρών, δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Ολυμπίας Οδού», Παναγιώτης Παπανικόλας. «Η γέφυρα εξακολουθεί να είναι ένα εμβληματικό έργο για τη χώρα μας και η «Ολυμπία Οδός» είναι ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος που διακρίνεται για τη χρήση της τεχνολογίας στην εξυπηρέτηση των οδηγών» σημείωσε ο κ. Παπανικόλας.

Συνέχισε λέγοντας πως είναι επίσης, συγκινημένος «γιατί συνδράμουμε νέους επιστήμονες και επιστημόνισσες να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και να ενταχθούν στην παραγωγή έργων. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την καλή δουλειά και ο δρόμος τους να είναι γεμάτος όνειρα και επιτυχίες». Κατέληξε υποσχόμενος πως η «Ολυμπία Οδός» θα συνεχίσει να ενισχύει και να εξελίσσει τις σχέσεις της με όλες τις βαθμίδες της εκπαιδευτικής κοινότητας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο