Κορινθία

Με την Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας στον Φλοίσβο ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Όμιλος Κυνοφίλων Κορινθίας

Για την Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας (cacib dog international show), που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στην Κόρινθο, ετοιμάζεται ο Όμιλος Κυνοφίλων Κορινθίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί εφόσον όλα πάνε καλά με την πανδημία, στην πλατεία του Φλοίσβου, το διάστημα 18 και 19 Σεπτεμβρίου. Θα είναι η πρώτη εκδήλωση των Κυνόφιλων της Κορινθίας, μετά τον Φεβρουάριο του 2020, λίγο πριν η πανδημία αναστατώσει τις ζωές μας και μας κλείσει στα σπίτια, όταν στο The Ranch, στο Σοφικό είχαν διοργανώσει τότε ένα τριήμερο σεμινάριο εργασίας, με τον Γερμανό κριτή εργασίας Oliver Neubrand, ευελπιστώντας ότι θα αποτελούσε την αρχή για μια σειρά εκδηλώσεων που είχα σκεφτεί και προγραμμάτιζαν, αλλά τα σχέδια ανατράπηκαν με την όλη κατάσταση.

Είχε ωστόσο προηγηθεί τον Ιούνιο του 2019, το national dog show, επίσης στον Φλοίσβο, όπως και τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Τον περασμένο μήνα, στην πλατεία του Φλοίσβου Κορίνθου, ο Όμιλος Κυνοφίλων Κορινθίας (Ο.Κ.Κ.) συμμετέχει στις κινητοποιήσεις κατά της συζήτησης τότε στην Βουλή του νέου πλαισίου για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα ΑΡΓΟΣ

Δράση από το 1994

Ο Όμιλος Κυνοφίλων Κορινθίας (Ο.Κ.Κ.) είναι μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος, αναγνωρισμένος από τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και λειτουργεί στην Κόρινθο από το 1994, οπότε και ιδρύθηκε. Σκοπός του Συλλόγου, όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο καταστατικό του, είναι η ανάπτυξη, βελτίωση και ευζωία όλων των καθαρόαιμων φυλών σκύλων στην Ελλάδα, καθώς και η ανάπτυξη και προβολή των Ελληνικών φυλών σκύλων, με στόχο την διεθνή τους αναγνώριση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο