Κορινθία

Τα 4 It αξεσουάρ του χειμώνα

Δεν μπορούμε να φανταστούμε γκαρνταρόμπα ολοκληρωμένη χωρίς αξεσουάρ. Μπορεί να είναι οι τελευταίες πινελιές στο σύνολο, είναι όμως καθοριστικές. Το συμπληρώνουν, το διαφοροποιούν, συχνά αποτελούν το glam στοιχείο, τονίζουν τα δυνατά σημεία, κλέβουν την προσοχή από τις ατέλειες και το σημαντικότερο; Είναι άλλος ένας τρόπος, για να εκφράζετε το ιδιαίτερο στιλ σας.

Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν διάφορες κατηγορίες και φυσικά δε θα μπορούσαμε να τις καλύψουμε όλες σε αυτό το άρθρο, ωστόσο επιλέξαμε τέσσερα κορυφαία που ξεχωρίσαμε φέτος και σας τα προτείνουμε:

Το cozy κασκόλ

Χνουδωτό σημαίνει ζεστό. Σε αυτά τα κασκόλ αναφερόμαστε. Σε εκείνα με την απαλή χνουδένια υφή που θα σας κάνουν να τα νιώθετε σαν μια ζεστή αγκαλιά. Μαζί με τα γυναικεία πλεκτά, αξίζει να προσθέσετε και τα συγκεκριμένα κασκόλ στα key-buys της περιόδου. Προτιμήστε ένα με μπεζ αποχρώσεις και καρό μοτίβο που προσδίδει διαχρονικό elegance. Θα γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα σας αξεσουάρ για τον χειμώνα. 

Μεταλλική γραβάτα

Αν σταθήκατε με απορία στον παραπάνω υπότιτλο, δε σας αδικούμε. Κι όμως, η ασημί γραβάτα με τις μεταλλικές λεπτομέρειες θα γίνει το πιο εντυπωσιακό σας κόσμημα. Τόσο λαμπερό που θα ήταν υπερβολή να φορέσετε οποιοδήποτε άλλο. Ιδανική, για βραδινά ανδρόγυνα looks με λευκά πουκάμισα, γιλέκα και tailored παντελόνια.

Γόβες με γουνάκι

Επόμενο hot trend της σεζόν είναι αυτές οι iconic γόβες που τις βρίσκουμε συνήθως σε μαύρο χρώμα. Λίγο το retro style, λίγο το παιχνιδιάρικο ύφος και αυτά τα παπούτσια θα κάνουν τα σύνολά σας να μοιάζουν με runway looks. Perfect combo με φορέματα σε κάθε μήκος. Ενδιαφέρουσα αντίθεση με σοφιστικέ κοστούμια. Μοναδικό mix-and-match με τζιν και μπλούζες με διαφάνεια ή tie-dye τοπ.

Η ζώνη

Όχι η απλή δερμάτινη ζώνη, αλλά εκείνη που είναι γεμάτη με τρουκς. Ασημί, χρυσαφένια ή και τα δύο. Είναι το αξεσουάρ που θα δίνει λάμψη στο outfit, αυτό που θα λατρέψετε την ανάγλυφη υφή του, τον cool και επαναστατικό χαρακτήρα του. Θα σας γυρίσει στα ‘90s και η πρώτη σκέψη θα είναι τα δερμάτινα looks και τα grunge σύνολα. Ωστόσο, αποτελεί μια τέλεια αφορμή να υιοθετήσετε διαφορετική προσέγγιση στο office style σας. Ντυθείτε στα μαύρα, ταιριάξτε ένα σκούρο πράσινο σακάκι και τολμήστε μια ζώνη με τρουκς από πάνω για μια edgy πινελιά και εφέ κλεψύδρας στη φιγούρα σας.

Δε χρειάζονται πολλές προσθήκες, αρκετές φορές ένα στοιχείο αρκεί, για να κάνετε μια στιλάτη εμφάνιση. Και αυτό μπορεί να μην είναι το κοντό μήκος στο ρούχο, ένα τολμηρό cut-out ή ένα ύφασμα ντυμένο με παγιέτες, αλλά μονάχα το ευφάνταστο αξεσουάρ σας. Ανακαλύψτε σήμερα τα δικά σας αγαπημένα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο