KR Sports

Στη Β’ Κορινθίας για να κρατηθεί στο «παιχνίδι» ο Α.Ο. Ζευγολατιού

Μετά την αποχώρηση του Θανάση Μανάβη, από την διοίκηση και την προεδρεία του Α.Ο. Ζευγολατιού, δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης των «κανονιέρηδων».

Τον ρόλο αυτό, ανέλαβε ωστόσο μία επιτροπή, που συστάθηκε από παλαίμαχους κυρίως ποδοσφαιριστές της ομάδας και θερμούς υποστηρικτές του Α.Ο. Ζευγολατιού. Την επιτροπή συγκρότησαν οι Ντίνος Κουτσουμπέλας, Γιώργος Μπούλιας, Γιάννης Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Κατσιφόλης, Σωτήρης Κατσβρίας, Κώστας Βελέντζας και Παναγιώτης Λαμπρόπουλος. Την προεδρεία κατόπιν, ανέλαβε το Γιάννης Παπαδημητρίου, πρόεδρος και της Τοπικής Κοινότητας Ζευγολατιού.

Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν από κοινού, να δηλωθεί η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, στηριζόμενη σε νεαρά δικά της παιδιά. Ο Πάρις Σπυρόπουλος αναλαμβάνει προπονητής και ο Παναγιώτης Αργυρόπουλος, την θέση του γυμναστή, με γενικό αρχηγό τον Κώστα Αυγέρη.

Η διοίκηση της ομάδας, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «εμπιστεύεται το προπονητικό τιμ, το οποίο αναλαμβάνει την ευθύνη αναμόρφωσης του Α.Ο. Ζευγολατιού και της νέας του εικόνα στα Κορινθιακά γήπεδα». Η επιτροπή τέλος, απευθύνει πρόσκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να στηρίξει και να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και τονίζει πως είναι καλοδεχούμενος και θα έχει την στήριξη όλων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο