ΕπιχειρείνΠολιτική

Παρέμβαση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης βουλευτών της Ν.Δ. περιοχών που παράγεται η κορινθιακή σταφίδα

Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, συνάντησαν στο Υπουργείο οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται στην Κορινθία καθώς και στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας και Ζακύνθου, όπου παράγεται κορινθιακή σταφίδα.

Στην συνάντηση όπου από την Κορινθία συμμετείχαν οι υφυπουργοί Χρίστος Δήμας και Νίκος Ταγαράς, καθώς και ο βουλευτής Κώστας Κόλλιας, ζητήθηκε από τον υπουργό να σταθεί αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί σταφίδας.  Ο κ. Γεωργαντάς εξέφρασε την απόλυτη δέσμευσή του για στήριξη των παραγωγών και τόνισε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για τις λύσεις που θα επιλεγούν.

Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση που σκοπό έχει να αναδείξει αφενός τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί σταφίδας και αφετέρου να βάλουν όλα αυτά σε έναν διάλογο που θα φέρει αποτέλεσμα. Είναι η πρώτη ίσως φορά που Υφυπουργοί και βουλευτές από τις περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου, βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι με τον αρμόδιο Υπουργό, θέτοντας όλα τα θέματα που αφορούν τους παραγωγούς σταφίδας. Να αναφέρουμε ότι εκτός των κ. Δήμα, Ταγαρά και Κόλλια, στην συνάντηση συμμετείχαν ακόμα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσων Φωτήλας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μιλτιάδης Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς και Διον. Ακτύπης, καθώς επίσης ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Γιάννης Μπούγας, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο υπηρεσιακός Γραμματέας Δημ. Τσαγκαλίδης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο