KR Tempo

Μια Ροκ Συνάντηση έρχεται τέλη Ιουλίου στην παραλία Κιάτου

Η Ροκ Συνάντηση Κιάτου, ένα φεστιβάλ πόλης που από το 2005 διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Σικυωνίων, θα πραγματοποιηθεί στο Κιάτο, στην πλατεία Μιαούλη (παραλία), το διήμερο 29 και 30 Ιουλίου (έναρξη 9 μ.μ.).

Μια εκδήλωση που στηρίζει και να προβάλλει την Κορινθιακή σκηνή, δίνοντας την δυνατότητα έκφρασης στις τοπικές μπάντες που παίζουν όλα τα είδη, rock, metal, hip/hop, jazz, blues, αλλά και ελληνοφωνο rock και pop κ.α. Επίσης, στην Ροκ Συνάντηση Κιάτου έχουν φιλοξενηθεί σπουδαία ονόματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, από Locomondo, Imam Baildi μέχρι Villagers of Ioannina City. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πρόκειται για ένα μοναδικό αστικό φεστιβάλ στην Ελλάδα που το Line up ξεχωρίζει για την ντόπια δημιουργία, που εκτός από την μουσική, περιλαμβάνει στο συναυλία χώρο και εκθέσεις Κορινθίων καλλιτεχνών, με εικαστικά, βιβλία, χειροποίητα κοσμήματα, φωτογραφία, αλλά και τατουάζ, γκράφιτι, φανζινς κ.α. Δίνοντας παράλληλα με το μουσικό κομμάτι και το πολιτιστικό στίγμα στις τέχνες και σαν εκδήλωση των Σικυωνίων έχει εδώ και χρονιά πανελλήνια εμβέλεια.

Επίσης στην Ροκ Συνάντηση Κιάτου έχουν φιλοξενηθεί σπουδαία ονόματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, από Locomondo, Imam Baildi μέχρι Villagers of Ioannina City.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο