Περιφέρεια

Την Δευτέρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2024

Υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, η τελική σύσκεψη με αντικείμενο το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2024.

Το σχέδιο του τεχνικού προγράμματος του 2024, το οποίο αναμένεται να έχει δημοσιοποιηθεί μέχρι την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου, θα συζητηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή, ενώ την ερχόμενη Δευτέρ,α 23 Οκτωβρίου θα τεθεί προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, που θα συνεδριάσει στις 4:00 μ.μ., με μοναδικό θέμα το παραπάνω. Την Τρίτη ωστόσο, συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας και την κατάρτιση του σχεδίου της 6ης αναμόρφωσης του φετινού προϋπολογισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Όπως επίσης, η Επιτροπή ενέκρινε τα πρακτικά της επιτροπής διενέργειας του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά τις ενέργειες ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο της πράξης «Δημιουργία και διαχείριση συστήματος διαχείρισης προορισμού (DMS)» σε επίπεδο Περιφέρειας, εκτιμώμενου προϋπολογισμού 67.379 ευρώ.

Τέλος, εντολές εκταμίευσης συνολικής πίστωσης 2.780.673 ευρώ προς το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Οι σχετικές αποφάσεις αφορούν σε δαπάνες που προορίζονται για αποπληρωμή έργων, μελετών και υπηρεσιών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο