KR Sports

Άγχος και απώλειες έφεραν ακόμα μια ήττα για τα κορίτσια του ΑΣΠ Κόρινθος

Τον Απόλλωνα Καλαμάτας αντιμετώπισε ο ΑΣΠ Κόρινθος, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου, για τη 14η αγωνιστική της Pre League Γυναικών.

Σαφώς ανώτερη η ομάδα του Μανώλη Πρασανάκη στο πρώτο σετ, κατάφερε να χτίσει μια πολύ σημαντική διαφορά που έδειχνε ότι θα κλείσει θετικά το πρώτο σετ (από 21-16). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενες πήραν ψυχολογία από τους συνεχόμενους κερδισμένους πόντους και ανέτρεψαν το σκορ, διαμορφώνοντας το τελικό 24-26.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μας έχασε τη συγκέντρωση της, κάνοντας αρκετά λάθη και τελικά πληρώνοντας τα στα δύο επόμενα σετ. Το τελικό 3-0 υπέρ του Απόλλωνα Καλαμάτας δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού και δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι ο δεύτερος γύρος τους πρωταθλήματος θα είναι εξαιρετικά απαιτητικός.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι η ομάδας της Κορίνθου αντιμετώπισε αρκετά θέματα το τελευταίο διάστημα και με την απώλεια της δεύτερης πασαδόρου. Για μια ακόμα φορά ωστόσο, ο κόσμος της Κορίνθου άφησε το στίγμα του με δυναμική παρουσία και στήριξη των κοριτσιών.

Α.Σ.Π. Κόρινθος – Απόλλων Καλαμάτας 0-3 (24-26, 17-25, 17-25)

Διαιτητές: Ράντσιου, Σπίνας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μανώλης Πρασανάκης): Πατουχέα, Σπυροπούλου, Ρίτερ, Ανγκούλο, Παπά, Κυπαρίσση / Μαργαρίτη (λ), Αγγιστριώτη (λ), Ελευθερίου, Βαλληνδρά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Φίλο, Ζωίδου, Αποστολοπούλου, Κόλλια, Τόσι, Τσομπανίδου / Γιολλά Ν. (λ), Μαυροειδή, Γιολλά Ειρ.

Πλέον, μια δύσκολη έξοδος ακολουθεί το προσεχές Σάββατο, 28 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, με αντίπαλο το «Ναύαρχο Βότση».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο