KR Sports

Νέες επιτυχίες για τον Ν.Ο.Κ. στους χειμερινοί αγώνες κολύμβησης Ν. Ελλάδος

Με ατομικά ρεκόρ, θέσεις μια ανάσα από τα μετάλλια και βαθμούς, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές από την Κόρινθο, με τις προσπάθειές τους κατάφεραν να φέρουν στην ομάδα συνολικά 50 βαθμούς (45 οι Παμπαιδες-Παγκορασίδες Β & 5 οι Παμπαίδες- Παγκορασίδες Α). Αναλυτικότερα, για τις κατηγορίες των Παμπαίδων Β ο ΝΟΚ , έλαβε 45 βαθμούς από τον Πιέρρο Νικόλαο ο οποίος βρέθηκε και στα 3 αγωνίσματα μία ανάσα από τα μετάλλια και κατέλαβε 2 φορές την 4η θέση & μία φορά την 5η θέση φέρνοντας έτσι την ομάδα , ανάμεσα στις βαθμολογούμενες ομάδες και συγκεκριμένα στην 23η θέση!

Για την κατηγορία των Παγκορασίδων Β η ομάδα βρέθηκε και στην συγκεκριμένη κατηγορία ανάμεσα στις βαθμολογούμενες ομάδες, χάρη στις επιδόσεις της Κωστάρα Ιόλης στα 400 ελεύθερο όπου κατετάγη 16η & στα 800 ελεύθερο όπου κατετάγη 14η καταλαμβάνοντας έτσι την 52η θέση.

Μία ακόμη κατηγορία που ο ΝΟΚ έλαβε βαθμούς ήταν εκείνη των Παγκορασίδων Α, όπου με τις επιδόσεις της Θεοδώρου Κομνηνής στα 50,100,200 πρόσθιο όπου έλαβε την 16η, 14η & 16η θέση αντίστοιχα , ο ΝΟΚ κατετάγη 38Ος .

Στη γενική βαθμολογία Παμπαίδων Παγκορασίδων Β ο ΝΟΚ κατετάγη 34ος με 45 βαθμούς, ενώ στη γενική βαθμολογία Παμπαίδων Παγκορασίδων Α κατετάγη με 62ος με 5 βαθμούς. Με καλές εμφανίσεις και ατομικά ρεκόρ ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Γιώργος Οικονόμου , Γερουλάκη Μαρίλια , Γερουλάκη Μαριάνθη, Νόσσης Χρήστος , Ταμπούκος Γεώργιος, Ψυχογυιός Αλέξανδρος,Διαμαντίδη Φαίδρα.Κοντογιάννη Αθηνά Παλούκη Ηλέκτρα & Κρούγιου Έφη.

Η ομάδα της Κορίνθου εκτός των ατομικών αγωνισμάτων, έλαβε μέρος και σε ομαδικά αγωνίσματα. Ακολουθεί η δεύτερη φάση των αγώνων Νοτίου Ελλάδος με τις κατηγορίες Παίδων-Εφήβων, Κορασίδων-Νεανίδων, όπου ο ΝΟΚ θα συμμετάσχει κανονικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο