Επιχειρείν

Το Κτήμα Πυργάκη συναντά το Soul Kitchen μέσα από ένα μοναδικό wine & food pairing

To Corinthian Wine Club, η Κορινθιακή Λέσχη Οινόφιλων, επιστρέφει δυναμικά και συναντά το Soul Kitchen με σκοπό να συστήσει στο κοινό το κρασί, τα πρόσωπα, τον προορισμό μέσα από μία σειρά από βραδιές γευσιγνωσίας & food pairing.

Την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου ένα από τα πιο γνωστά κτήματα της Νεμέας, που αποτελεί και την μεγαλύτερη αμπελουργική ζώνη της χώρας, το κτήμα Πυργάκη σερβίρει στο Soul Kitchen την πιο γευστική εμπειρία. Μετά από τον τρύγο του 2023 ο οποίος ήταν εξαιρετικά απαιτητικός αλλά τελικώς έδωσε εκφραστικά κρασιά όπως αναφέρουν οι οινοποιοί, δοκιμάζουμε τις νέες σοδιές με συνοδεία αγαπημένων λευκών και κίτρινων τυριών παλαιωμένων και μη αλλά και με ιδιαίτερες επιλογές από αλλαντικά. 

Μία βραδιά αφιερωμένη στους δρόμους του κρασιού της περιοχής μας και στα ιδιαίτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα του. Θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις την γευσιγνωσία σου υπό την καθοδήγηση της οινολόγου του Corinthian Wine Club, Ιωάννας Δαβλέρη & της δημοσιογράφου – sommelier Κατερίνας Καρσιώτη ενώ στη συνέχεια 4 ετικέτες από το Κτήμα Πυργάκη θα προσγειωθούν στο τραπέζι σου με το κατάλληλο food pairing που θα αποτελείται από ένα πλατό τυριών, αλλαντικών & άλλων γευστικών τοπικών εδεσμάτων.

Την εκδήλωση θα τιμήσει ο ίδιος ο παραγωγός, Κωνσταντίνος Πυργάκης και για καλωσόρισμα, θα υπάρχει μια mini γευσιγνωσία στην είσοδο του Soul Kitchen.  

info

  • Τιμή ανά άτομο: 22 ευρώ ανά άτομο
  • Τηλέφωνo επικοινωνίας και κρατήσεων: 6977451531 (Ιωάννα Δαβλέρη), 2741020374 (Soul Kitchen), 6980330647 (Κατερίνα Καρσιώτη), 6934024030 (Κατερίνα Ζιαζιά).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο