Δήμοι

Θερμή υποδοχή στην Σολυγεία για τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο

Πρωτοφανής για τα δεδομένα της Σολυγείας, ήταν η συγκέντρωση των πολιτών και η θερμότατη υποδοχή και ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου το βράδυ της Κυριακής.

Χαμόγελα, χειροκροτήματα, παλμός, χειραψίες θερμές και κουβέντες εμπιστοσύνης. Οι Σολύγειοι άλλωστε είναι άνθρωποι αυθεντικοί. Ντόμπροι. Μιλούν την γλώσσα της αλήθειας και για αυτό, εκτιμούν, σέβονται και ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου. Γιατί είναι και ο δήμαρχος Κορινθίων άνθρωπος της αλήθειας, της συνέπειας, της ευθύνης.

Γιατί το 2019 ως υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε. Ως δήμαρχος τη θητεία 2019-2023 έπραξε.

Ειλικρινής και ευθύς

Στο λόγο του ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος ήταν συγκινημένος, η υποδοχή και η αποδοχή ήταν πραγματικά εντυπωσιακές. Ήταν ειλικρινής και ευθύς, αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στο Σοφικό, σε όσα σχεδιάστηκαν, σε όσα είναι ήδη προς εκτέλεση, η αναφορά στο έργο της πλατείας και τις ενστάσεις που δυστυχώς κατέθετε έως την τελευταία στιγμή Σοφικίτης δικηγόρος ήταν μια αλήθεια που έπρεπε να ακουστεί.

Ξεκάθαρος επίσης στον λόγο του, όπως είναι πάντα, έστειλε από τη Σολυγεία μήνυμα με συγκεκριμένους αποδέκτες. «ήμουν, είμαι και θα είμαι δήμαρχος των πολιτών και όχι των συμφερόντων» αποκαλύπτοντας πως φίλοι επιχειρηματίες υποψηφίου δημιουργώντας κατασκευαστική εταιρία μπλοκάρουν με ενστάσεις έργα του δήμου Κορινθίων ευελπιστώντας σε μια ενδεχόμενη νίκη να πάρουν όλα τα έργα του δήμου Κορινθίων. «Με εμένα ως δήμαρχο και τους συνεργάτες μου ως συμβούλους, αυτό δεν θα συμβεί ΠΟΤΕ! Μπορούν να πουν και οι άλλοι υποψήφιοι το ίδιο;» αναρωτήθηκε ο δήμαρχος προκαλώντας του πολιτικούς αντιπάλους να πάρουν ξεκάθαρη θέση.

Η συνάντηση πραγματική γιορτή

Ο Δήμαρχος παρουσίασε όλους τους υποψήφιους σε κεντρικό και τοπικό ψηφοδέλτιο καλώντας τους σοφικίτες να στηρίξουν τους νέους ανθρώπους. «Το ήθος και η αξιοπρέπεια δεν έχασαν ποτέ» είπε η Παναγιώτα Μπάκουλη ορίζοντας σε μια μόνο φράση την τεράστια διαφορά του δημάρχου και της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ με τους αντιπάλους. «Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε το μεγάλο έργο που έγινε σε μια δύσκολη τετραετία, είμαστε σταθερά δίπλα στον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο γιατί εμείς δεν είμαστε γυρολόγοι! Με συνέπεια στεκόμαστε δίπλα του γιατί είναι και εκείνος συνεπής απέναντί μας» ανέφερε η κ. Νικολέττα Γιάννου.

«Οι συμπολίτες μας δέχονται με αγάπη στα σπίτια τους. Συζητάμε, ακούμε. Δεν εκφοβίζουμε, δεν εκβιάζουμε εμείς, δεν μηδενίζουμε κανένα, αυτή είναι η διαφορά μας» σημείωσε ο υποψήφιος Νίκος Καρβούνης. Ο Γιάννης Σιάχρας ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την επιλογή του να επιλέξει και να βάλει στην 1η γραμμή νέους ανθρώπους « Οι Σοφικίτες θα αποδείξουν πως οι ψήφοι υποχρέωση τελείωσαν» κατέληξε.

«Η δύναμή σας είναι η δύναμη του δημάρχου στις 8 Οκτωβρίου. Πάμε δυνατά για τη νίκη» ανέφερε η υποψήφια Παναγιώτα Σιάχρα. Η Μαριάννα Ζόλα μίλησε για τον «δήμαρχο της καρδιά μας» και για όλα τα έργα που έκανε σε όλο το χωριό στην διάρκεια της θητείας του.

Ο Γιώργος Φερετζάνης, αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ παρίστατο στην συνάντηση του δημάρχου και τους πολίτες και δημόσια δήλωσε την πίστη και την στήριξή του στον δήμαρχο Κορινθίων. « Το χωριό έχει ανάγκη από δραστήριους ανθρώπους, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας και θεωρώ ότι σήμερα έχετε μπροστά σας τους σωστούς υποψηφίους!

Ο Γρηγόρης Ρωτίδης με μια ομιλία καρδιάς σημείωσε μεταξύ άλλων: «Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να τιμήσουμε με την ψήφο μας αυτόν που τίμησε και τιμά όσο κανείς το Σοφικό!»

Στο Αγγελόκαστρο

Ο Δήμαρχος προηγουμένως είχε επισκεφθεί το Αγγελόκαστρο. Στα μάτια των κατοίκων διέκρινε την εμπιστοσύνη και την στήριξη. «Είμαι στο πλάι του γιατί είναι δουλευτάρης! Και έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα» είπε συγκινημένος ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Γκεζερλής λαμβάνοντας θερμό χειροκρότημα και επευφημίες. Λίγο νωρίτερα ο δήμαρχος είχε εξάρει την στάση του Γιάννη Γκεζερλή και του Τίμου Πιέτρη, συνεργαζόμενες παρατάξεις, που αταλάντευτα έμειναν στο πλάι του εν αντιθέσει με άλλους συμβούλους που ενώ εκμεταλλευτήκαν την θέση και το αξίωμα αποστάτησαν λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές.

Στον Κόρφο από όπου ξεκίνησε η περιοδεία του Δημάρχου την Κυριακή ο κόσμος συζήτησε για αρκετή ώρα με τον δήμαρχο. Το νερό ύδρευσης ήταν ένα από τα θέματα που τέθηκαν. Αναλυτικά ο Βασίλης Νανόπουλος αναφέρθηκε στις ενέργειες της δημοτικής αρχής και στο συγκεκριμένο αλλά και σε όλα αφού ο στόχος των συναντήσεων του δημάρχου με τους πολίτες δεν είναι τα κραυγαλέα δελτία τύπου και οι επαγγελματικές φωτογραφίες για να φανούν οι συγκεντρώσεις πολυπληθείς, αλλά στόχος είναι η ουσιαστική επικοινωνία, η ουσιαστική συζήτηση και ενημέρωση ώστε στις 8 Οκτωβρίου, ο Κορίνθιος δημότης να κρίνει και να ψηφίσει σωστά για το καλό και την συνέχεια του τόπου του. Σε μια εκλογική αναμέτρηση που δυστυχώς το μέγεθος των υποσχέσεων έχει ξεπεράσει όχι μόνο το εφικτό αλλά και το παράλογο, ο Δήμαρχος Κορινθίων και η παράταξη συνεχίζουν με σύνεση, συνέπεια, εποικοδομητικές συζητήσεις, αλήθεια και σεβασμό προς  τους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο