Επιχειρείν

Το 70% του κόστους συμμετοχής στην Fruit Logistica του Βερολίνου θα καλύψει η Περιφέρεια για επιχειρήσεις της Πελοποννήσου

Στην Εκθεση Fruit Logistica, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Απριλίου, στο Βερολίνο, προτίθεται να συμμετάσχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η παραπάνω έκθεση αποτελεί μια από της μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις παγκοσμίως, με πλέον των 3.000 συμμετοχών από 80 χώρες, στην οποία παρουσιάζονται -μεταξύ άλλων- φρέσκα προϊόντα, αποξηραμένα φρούτα, σπόροι, λύσεις συσκευασίας και επισήμανσης, τεχνολογία θερμοκηπίου, συστήματα καλλιέργειας, καθαρισμού και ανακύκλωσης. Υπάρχουν επίσης εταιρείες που ειδικεύονται στην EDP, το μάρκετινγκ, τις μεταφορές και την εφοδιαστική, το χειρισμό και την αποθήκευση.

Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι, μέσω της παρουσίας της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, να προβάλλει και να προωθήσει τα φρέσκα εμπορεύσιμα εδώδιμα προϊόντα και παράλληλα, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Για τον λόγο αυτό, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να καλύψει το 70% του συνολικού κόστους συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο 30% θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες εκθέτες – τυποποιητές.

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των φρέσκων τροφίμων και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον αποστέλλοντας αίτηση στο e-mail: tourismos@pekorinthias.gr, έως και την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Μαρτίου.

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέρχεται σε δέκα 10 και η επιλογή τους θα γίνεται με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό, περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο