ΠεριφέρειαΠολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε στην Κόρινθο και στηρίζει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημ. Πτωχό

Ένα ακόμα πιο δυνατό χειροκρότημα για τον επόμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό, ζήτησε από την Κόρινθο ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από τον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη, εκεί όπου απευθύνθηκε ξανά στους πολίτες της Κορινθίας λίγο πριν τις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου, Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Πτωχού, στηρίζοντας ξεκάθαρα την επιλογή του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο πρωθυπουργός σίγουρα δεν ήρθε βόλτα το βράδυ της Δευτέρας στην πόλη της Κορίνθου, αλλά ήρθε, γιατί όπως είπε στον χαιρετισμό του και παρουσία πλήθους κόσμου που συγκεντρώθηκε στην εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία, «χρειαζόμαστε συνεργάτες σε επίπεδο Περιφερειακής Διοίκησης για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους περισσότερους πόρους που αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε για την Περιφερειακή Διοίκηση Πελοποννήσου. Και είναι σημαντικοί αυτοί». Ο πρωθυπουργός θέλει Περιφερειάρχες λοιπόν που θα συνεργαστεί άψογα μαζί τους την επόμενη ημέρα και φυσικά, όχι πρόσωπα που διαφωνούν με το έργο του ή που στο παρελθόν έχουν καταφερθεί προσωπικά εναντίον του και εναντίον της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

«Χρειαζόμαστε συνεργάτες σε επίπεδο Περιφερειακής Διοίκησης για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους περισσότερους πόρους που αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε για την Περιφερειακή Διοίκηση Πελοποννήσου. Και είναι σημαντικοί αυτοί»

«Κάθε φορά που έρχομαι εδώ, στην Κόρινθο, εισπράττω πολύ θετική ενέργεια» είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Είμαστε εδώ, συνέχισε, για να συνεχίσουμε το έργο μας να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρότερη, να βελτιώνουμε την οικονομία, να βελτιώνουμε τους μισθούς, να ξεπερνάμε τις μεγάλες δυσκολίες, διότι μας έτυχαν πολλές και φέτος το καλοκαίρι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε προσωπικά στον υποψήφιο Περιφερειάρχη που στηρίζει στην Πελοπόννησο η Νέα Δημοκρατία. «Τον Δημήτρη Πτωχό τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Εγγυώμαι προσωπικά για την ακεραιότητά του και για τις ικανότητές του. Και θέλω όλες και όλοι να τον στηρίξετε για να είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης» ανέφερε και προέτρεψε σε στήριξή του τον κόσμο της Κορινθίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Είναι ένας άξιος άνθρωπος, προέρχεται από αυτοδιοικητική οικογένεια, έχει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα, ξέρω όμως ότι η καρδιά του πάντα χτυπούσε στο χώρο της πολιτικής δράσης» πρόσθεσε για τον Δημήτρη Πτωχό.

Μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ακόμα τους πολίτες της Κορινθίας, πως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης που η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να στηρίξει στην Πελοπόννησο, έχει όραμα, έχει σχέδιο και κυρίως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να συνεργαστεί καλά μαζί μας, έτσι ώστε μαζί να υλοποιήσουμε το φιλόδοξο σχέδιο που έχουμε για ολόκληρη την Πελοπόννησο και ιδιαίτερα για την Κορινθία». Μίλησε τέλος για την πρόθεσή του, μαζί με τον νέο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, να συνεργαστούν και να δουλέψουν για τα μεγάλα έργα, αλλά και τις μικρές παρεμβάσεις στην καθημερινότητα. «Να μπορέσουμε να στηρίξουμε μαζί τους πολίτες όταν αυτοί βρίσκονται αντιμέτωποι με φυσικές καταστροφές» όπως υπογράμμισε.

Λίγο νωρίτερα και πριν χαιρετίσει την πανηγυρική εκδήλωση στην Κόρινθο που διοργάνωσε ο Δημ. Πτωχός, ο πρωθυπουργός βρέθηκε  στην ορεινή Κορινθία, όπου και συνάντησε αγρότες του τόπου μας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες χαλαζοπτώσεις. «Δεσμεύτηκα και απέναντί τους ότι όπως το κάναμε τα τελευταία δύο χρόνια, έτσι και τώρα ο ΕΛΓΑ, με τη στήριξη του κρατικού προϋπολογισμού, θα στηρίξει τους αγρότες μας να ξεπεράσουν και αυτή τη δυσκολία» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας μαζί του και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Μπορείτε να δείτε εδώ το βίντεο με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημ,. Πτωχού:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdptochos%2Fvideos%2F682684330493330%2F&width=1280

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο