KR Tempo

«Αχινοί σε κασετίνα με άφιλτρα». Παρουσίαση στην Κόρινθο του βιβλίου της Παρασκευής Ζάρκου

Το βιβλιοπωλείο «Κιβωτός» στην Κόρινθο και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κορίνθου, παρουσιάζουν το ιστορικό μυθιστόρημα της Παρασκευής Ζάρκου με τίτλο: «Αχινοί σε κασετίνα με άφιλτρα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Αττικός».

Η παρουσίαση θα γίνει την προσεχή Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου Παναγιώτα Επιβατινού, ενώ θα προλογίσει η δικηγόρος Ιωάννα Ασπροποταμίτη.

Στις σελίδες του βιβλίου

Με φόντο τη βία που κυριάρχησε τον 20ό αι., μια γυναίκα γυροφέρνει την Ευρώπη συντροφιά με τον αγαπημένο της. Η αστείρευτη εσωτερική της δύναμη πλέκει έναν φωτεινό μικρόκοσμο, που την προστατεύει από τα σκοτάδια που την περιβάλλουν.
Ένα αντιπολεμικό κείμενο – ύμνος στις θηλυκές αξίες.
Γοητεία, τρυφερότητα, αγάπη, συναίσθημα, επινοητικότητα, ανθρωπιά είναι το υφάδι στο στημόνι της ζωής και του κόσμου, όσο υπάρχουν άνθρωποι, κι ας είναι καμωμένος ο αργαλειός από βία, βαναυσότητα, πόλεμο, θάνατο, ανταγωνισμό για την εξουσία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο