KR Sports

Στο σκοπευτήριο Κορίνθου ο διεθνής αγώνας πρακτικής σκοποβολής «Canal Challenge»

Ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας (ΟΑΣΚ), διοργανώνει τον διεθνή αγώνα πρακτικής σκοποβολής «Canal Challenge», που θα πραγματοποιηθεί στο σκοπευτήριο Κορίνθου, (πεδίο βολής), από 17 έως και 20 Μαΐου.

Η τελετή βραβεύσεων θα πραγματοποιηθεί στο πεδίο βολής Κορίνθου, το Σάββατο, 20 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ. Ο Όμιλος Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας (ΟΑΣΚ,) στο πλαίσιο προετοιμασίας του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος πρακτικής σκοποβολής, τον Σεπτέμβριο του 2023, διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη φορά τον διεθνή αγώνα «Canal Challenge», που αποτελεί πλέον έναν αθλητικό θεσμό στον Δήμο Κορίνθου.

Στο «Canal Challenge» δίνουν το παρών σκοπευτές από 25 χώρες από Ευρώπη, Ασία, Αμερική και συνδυάζουν την αγωνιστική δράση με ολιγοήμερες διακοπές. Το σκοπευτήριο Κορίνθου θα υποδεχτεί συνοδούς και επισκέπτες και 600 σκοπευτές, από την Τετάρτη, 17 Μαΐου έως και το Σάββατο 20 Μαΐου, (08:00 πμ– 19:00 μμ ). Το αθλητικό αυτό γεγονός διεξάγεται σε συνεργασία του ΟΑΣΚ και του Δήμου Κορίνθου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο